ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Soru:"Erken Bosalma Sorunu" (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=474468)

Prof. Dr. Sinsi 08-18-2012 04:13 AM

Soru:"Erken Bosalma Sorunu"
 




doktor bey size sorunumu iletmek istedim yardimci olursaniz memnun kalirim.ben 1.5yillik evli bir bayanim yasim 24 ve esimde 27 yasinda.esimde erken bosalma sorunu var ve bunun icin urolok doktorlara gitti onlarda uyusturucu kremle tedavi etmeye calistilar ama aslinda sorun esimin cinsel isteginin az olmasi.cinsel yasantimiz yok denecek seviyede ayda en fazla 4-5 defa birlikte oluyoruz oda zaten en fazla 5 dk.suruyor.esim yatakta kadin gibi davraniyor, hep benim ona birlikte olmayi teklif etmemi bekliyor ve cok pasif durumda oluyor.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bneimle bu konuda konusmak istemiyor cok utigini ve bu durumu konusmanin onun icin cok zor oldugunu soyluyor.ama artik bende bu durumdan sikilmaya basladim kadinligi hic tatmadim arzulanmak nedir bilmiyorum.
esim icin ne yapabilirim bu konuda bana yardimci olurmusunuz urolok haricinde ne cesit doktora basvurmaliyiz bu hastaligin bir caresi varmi?
kusura bakmayin cok uzun bir yazi oldu vaktinizi aldigim icin özür dilerim ama zor durumdayim.cevabinizi bekliyorum.
iyi gunler
Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN

13.04. 17:44:16


hanimefendi,
esinizin durumu tedavi edilebilir bir durumdur. bu konuda calisan psikiyatristlerden yardim alabileceginizi soyleyebilirim. esinizle birlikte basvurdugunuzda daha kolaylikla sonuc alabilirsiniz.
saygilar,



Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.