![]() |
Model Model İnsanlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Model Model İnsanlar..1 ![]() - Meltem benimle çıkar mısın? - Hayır - Tamam ![]() ![]() 2 ![]() - Deniz benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Aaa ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() - Özge benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Peki ![]() ![]() 4 ![]() - Kübra benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Aşkım, o zaman ilk iş olarak Ateşlerin Dansı'na gidelim mi? - Geri zekalı mısın nesin sen ya! Hayır dedim ya! - Tamam önlerden almaya çalışırım ![]() - Harbiden salaksın sen ya ![]() ![]() - Evet aşkım ya ![]() ![]() 5 ![]() - Gamze benimle çıkar mısın? - Kesinlikle hayır! - Kesinlikle hayır dediniz puanları kaybettiniz ![]() ![]() 6 ![]() - Yasmin benimle çıkar mısın? - Bilmem sence hiç çıkar gibi duruyor muyum? - Galiba çıkarsın ![]() ![]() ![]() - Hayır salak hayır! - Tamam ![]() ![]() - Ya Sertan bu kadar salak olmayı nerden öğrendin? - Her gün bir saat düzenli olarak çalıştım ![]() ![]() - Hımm ![]() 7 ![]() - Gözde benimle çıkar mısın? - Tabi ![]() ![]() - Sen kaybettin kızım ![]() ![]() 8 ![]() - Duygu benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Lan ben seni denemek için öyle söyledim ![]() ![]() 9 ![]() - Merve benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Peki ![]() ![]() 10 ![]() - Tuğçe benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - İn o zaman üstümden giysene üstünü ![]() 11 ![]() - Pelin benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Tabi sana hak veriyorum ![]() ![]() ![]() 12 ![]() - Burcu benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Ama asla demedin ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() - Ebru benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Aman zaten sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun ![]() ![]() 14 ![]() - Özlem benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Peki ![]() - Ulan çıkmam dedim! - Peki saat 8'de alırım seni evden aşkım ![]() 15 ![]() - Songül benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Haha! Bir an için gerçekten benimle çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? Hadi itiraf et ![]() 16 ![]() - Hatice benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Hakan ben sana dedim anlar dalga geçtiğimizi diye ![]() 17 ![]() - Nuray benimle çıkar mısın? - Ahh ![]() ![]() ![]() - Adisin Nuray ![]() ![]() 18 ![]() - Sevgi benimle çıkar mısın? - Hayır Abuzer ![]() - Birgün karşına çıkacağım diyeceğim bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı ![]() ![]() - Tabi 19 ![]() - Nurcan benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Oysa Pembe panjurlu evimizde gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle ![]() ![]() ![]() - Bak sen! 20 ![]() - Gizem biliyorum benden önce 20 kişi daha sordu ama ![]() ![]() - Hayır! - Hata ediyorsun ![]() ![]() - Zaten seninle sadece senin gibi moron çıkar Cevdet ![]() - Bence sen erkekten anlamıyorsun ![]() 21 ![]() - Filiz sana birşey söyleyeceğim ![]() - Ay ![]() ![]() ![]() - Ben çıkalım demedim ki zaten ![]() 22 ![]() - Canan benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Ya kızım yeter artık ya çıkmıyorum işte ![]() ![]() 23 ![]() - Meltem benimle çıkar mısın? Aşığım sana ![]() - Şaka yapıyorsun değil mi? Ciddi değilsin? - (Reddedildiğini anlayınca) ee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() - Hülya benimle çıkar mısın? - Hayır ![]() - Hayır deyişine bayılıyorum ya ![]() - Süpersin ya ![]() ![]()
|