Model Model İnsanlar.. |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Model Model İnsanlar..1 BEN ACILARIN ÇOCUĞUYUM MODELİ - Meltem benimle çıkar mısın? - Hayır - Tamam O zaman şimdi git ve beni yalnızlığımla yalnız bırak 2 KIVRAK MODEL - Deniz benimle çıkar mısın? - Hayır - Aaa Şimdi hatırladım Hülya'ya söz vermiştim Bir daha ki sefere inşallah 3 TEHDİT EDEN MODEL - Özge benimle çıkar mısın? - Hayır - Peki O zaman ben gidip bir de Fulya'ya sorayım 4 ANLAMAZ MODELİ - Kübra benimle çıkar mısın? - Hayır - Aşkım, o zaman ilk iş olarak Ateşlerin Dansı'na gidelim mi? - Geri zekalı mısın nesin sen ya! Hayır dedim ya! - Tamam önlerden almaya çalışırım Yemek de yeriz değil mi aşkım? - Harbiden salaksın sen ya Sana adımı söylediğime inanamıyorum - Evet aşkım ya İsmin çok güsel 5 GÜNER ÜMİT MODELİ - Gamze benimle çıkar mısın? - Kesinlikle hayır! - Kesinlikle hayır dediniz puanları kaybettiniz Puanlar kırmızı masaya 6 KABULLENEMEME MODELİ - Yasmin benimle çıkar mısın? - Bilmem sence hiç çıkar gibi duruyor muyum? - Galiba çıkarsın Ama emin değilim Hadi artık açıklık getir bu konuya - Hayır salak hayır! - Tamam Ben bunu evet olarak kabul ediyorum - Ya Sertan bu kadar salak olmayı nerden öğrendin? - Her gün bir saat düzenli olarak çalıştım Çok zor olmadı - Hımm 7 ŞARTLANMIŞ MODEL - Gözde benimle çıkar mısın? - Tabi Neden olmasın - Sen kaybettin kızım Seni sevmiştim oysa 8 KARİZMAYI ÇİRKEFLEŞMEKTE ARAYAN MODEL - Duygu benimle çıkar mısın? - Hayır - Lan ben seni denemek için öyle söyledim Kabul etseydin üstüne hazır beton dökerdim senin 9 ESPİRİTÜELİM BEN MODELİ - Merve benimle çıkar mısın? - Hayır - Peki O zaman sen asansörden çık ben arkandan yetişirim 10 OHA ARTIK MODELİ - Tuğçe benimle çıkar mısın? - Hayır - İn o zaman üstümden giysene üstünü 11 PSİKOLOG MODELİ - Pelin benimle çıkar mısın? - Hayır - Tabi sana hak veriyorum Bundan önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar korkutuyor seni Sanırım biraz zamana ihtiyacım var lütfen biraz düşün 12 İYİMSER MODEL - Burcu benimle çıkar mısın? - Hayır - Ama asla demedin Demek ki hala umut var![]() ![]() 13 ULAŞAMADIĞI CİĞERE MINDAR DİYEN MODEL - Ebru benimle çıkar mısın? - Hayır - Aman zaten sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun Çirkinsin 14 BİR ARKADAŞ ORTAMINDAKİ MODEL - Özlem benimle çıkar mısın? - Hayır - Peki O zaman saat kaçta alayım seni? - Ulan çıkmam dedim! - Peki saat 8'de alırım seni evden aşkım 15 VAZGEÇME MODELİ - Songül benimle çıkar mısın? - Hayır - Haha! Bir an için gerçekten benimle çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? Hadi itiraf et 16 KONU DEĞİŞTİRME MODELİ - Hatice benimle çıkar mısın? - Hayır - Hakan ben sana dedim anlar dalga geçtiğimizi diye 17 KARİZMA MODELİ - Nuray benimle çıkar mısın? - Ahh ![]() Elbette hayatım - Adisin Nuray Şurada iki satır karizma yapacaktım ettin içine 18 TÜRK FİLMİ MODELİ - Sevgi benimle çıkar mısın? - Hayır Abuzer - Birgün karşına çıkacağım diyeceğim bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı ![]() Anlıyor musun? - Tabi 19 ROMANTİK MODEL - Nurcan benimle çıkar mısın? - Hayır - Oysa Pembe panjurlu evimizde gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle ![]() ![]() - Bak sen! 20 FARKINI GÖSTERME MODELİ - Gizem biliyorum benden önce 20 kişi daha sordu ama ![]() - Hayır! - Hata ediyorsun Ben senin yerinde olsam çıkardım - Zaten seninle sadece senin gibi moron çıkar Cevdet - Bence sen erkekten anlamıyorsun 21 ARKADAŞIZ MODELİ - Filiz sana birşey söyleyeceğim Seni seviyorum - Ay ![]() Mehmet olmaz ki biz arkadaşız - Ben çıkalım demedim ki zaten 22 KALABALIK ORTAM MODELİ - Canan benimle çıkar mısın? - Hayır - Ya kızım yeter artık ya çıkmıyorum işte 3 aydan beri bıktırdın artık Çık-mı-yo-rum (Bu kısım bağırarak ve gerçekten sinirlenmiş gibi söylenir) 23 ÇEVİRME MODELİ - Meltem benimle çıkar mısın? Aşığım sana - Şaka yapıyorsun değil mi? Ciddi değilsin? - (Reddedildiğini anlayınca) ee ![]() oo![]() Tabi canım Haha! Ciddi mi sandın Ben aşık olmamki robotum ben Yok duygularım 24 HAYIR DEYİŞİNE BAYILMA MODELİ - Hülya benimle çıkar mısın? - Hayır - Hayır deyişine bayılıyorum ya Benimle çıkacak mısın? - Süpersin ya Şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu
|