![]() |
Model Model İnsanlar..
1. BEN ACILARIN ÇOCUĞUYUM MODELİ
- Meltem benimle çıkar mısın? - Hayır - Tamam. O zaman şimdi git ve beni yalnızlığımla yalnız bırak. 2. KIVRAK MODEL - Deniz benimle çıkar mısın? - Hayır. - Aaa. Şimdi hatırladım. Hülya'ya söz vermiştim. Bir daha ki sefere inşallah. 3. TEHDİT EDEN MODEL - Özge benimle çıkar mısın? - Hayır. - Peki. O zaman ben gidip bir de Fulya'ya sorayım. 4. ANLAMAZ MODELİ - Kübra benimle çıkar mısın? - Hayır. - Aşkım, o zaman ilk iş olarak Ateşlerin Dansı'na gidelim mi? - Geri zekalı mısın nesin sen ya! Hayır dedim ya! - Tamam önlerden almaya çalışırım. Yemek de yeriz değil mi aşkım? - Harbiden salaksın sen ya. Sana adımı söylediğime inanamıyorum. - Evet aşkım ya. İsmin çok güsel. 5. GÜNER ÜMİT MODELİ - Gamze benimle çıkar mısın? - Kesinlikle hayır! - Kesinlikle hayır dediniz puanları kaybettiniz. Puanlar kırmızı masaya. 6. KABULLENEMEME MODELİ - Yasmin benimle çıkar mısın? - Bilmem sence hiç çıkar gibi duruyor muyum? - Galiba çıkarsın. Ama emin değilim. Hadi artık açıklık getir bu konuya. - Hayır salak hayır! - Tamam. Ben bunu evet olarak kabul ediyorum. - Ya Sertan bu kadar salak olmayı nerden öğrendin? - Her gün bir saat düzenli olarak çalıştım. Çok zor olmadı. - Hımm. 7. ŞARTLANMIŞ MODEL - Gözde benimle çıkar mısın? - Tabi. Neden olmasın. - Sen kaybettin kızım. Seni sevmiştim oysa. 8. KARİZMAYI ÇİRKEFLEŞMEKTE ARAYAN MODEL - Duygu benimle çıkar mısın? - Hayır. - Lan ben seni denemek için öyle söyledim. Kabul etseydin üstüne hazır beton dökerdim senin. 9. ESPİRİTÜELİM BEN MODELİ - Merve benimle çıkar mısın? - Hayır. - Peki. O zaman sen asansörden çık ben arkandan yetişirim. 10. OHA ARTIK MODELİ - Tuğçe benimle çıkar mısın? - Hayır. - İn o zaman üstümden giysene üstünü. 11.PSİKOLOG MODELİ - Pelin benimle çıkar mısın? - Hayır. - Tabi sana hak veriyorum. Bundan önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar korkutuyor seni. Sanırım biraz zamana ihtiyacım var lütfen biraz düşün. 12. İYİMSER MODEL - Burcu benimle çıkar mısın? - Hayır. - Ama asla demedin. Demek ki hala umut var... 13.ULAŞAMADIĞI CİĞERE MINDAR DİYEN MODEL - Ebru benimle çıkar mısın? - Hayır. - Aman zaten sende kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun. Çirkinsin. 14.BİR ARKADAŞ ORTAMINDAKİ MODEL - Özlem benimle çıkar mısın? - Hayır. - Peki. O zaman saat kaçta alayım seni? - Ulan çıkmam dedim! - Peki saat 8'de alırım seni evden aşkım. 15. VAZGEÇME MODELİ - Songül benimle çıkar mısın? - Hayır. - Haha! Bir an için gerçekten benimle çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? Hadi itiraf et. 16. KONU DEĞİŞTİRME MODELİ - Hatice benimle çıkar mısın? - Hayır. - Hakan ben sana dedim anlar dalga geçtiğimizi diye. 17. KARİZMA MODELİ - Nuray benimle çıkar mısın? - Ahh.. Elbette hayatım. - Adisin Nuray. Şurada iki satır karizma yapacaktım ettin içine. 18. TÜRK FİLMİ MODELİ - Sevgi benimle çıkar mısın? - Hayır Abuzer. - Birgün karşına çıkacağım diyeceğim bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı.. Anlıyor musun? - Tabi 19. ROMANTİK MODEL - Nurcan benimle çıkar mısın? - Hayır. - Oysa Pembe panjurlu evimizde gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... - Bak sen! 20. FARKINI GÖSTERME MODELİ - Gizem biliyorum benden önce 20 kişi daha sordu ama.. - Hayır! - Hata ediyorsun. Ben senin yerinde olsam çıkardım. - Zaten seninle sadece senin gibi moron çıkar Cevdet. - Bence sen erkekten anlamıyorsun. 21. ARKADAŞIZ MODELİ - Filiz sana birşey söyleyeceğim. Seni seviyorum - Ay.. Mehmet olmaz ki biz arkadaşız. - Ben çıkalım demedim ki zaten. 22. KALABALIK ORTAM MODELİ - Canan benimle çıkar mısın? - Hayır. - Ya kızım yeter artık ya çıkmıyorum işte. 3 aydan beri bıktırdın artık. Çık-mı-yo-rum (Bu kısım bağırarak ve gerçekten sinirlenmiş gibi söylenir) 23. ÇEVİRME MODELİ - Meltem benimle çıkar mısın? Aşığım sana. - Şaka yapıyorsun değil mi? Ciddi değilsin? - (Reddedildiğini anlayınca) ee.. oo.. Tabi canım. Haha! Ciddi mi sandın. Ben aşık olmamki robotum ben. Yok duygularım. 24. HAYIR DEYİŞİNE BAYILMA MODELİ - Hülya benimle çıkar mısın? - Hayır. - Hayır deyişine bayılıyorum ya. Benimle çıkacak mısın? - Süpersin ya. Şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu. |