![]() |
Şu Cılgın Türkler Kitaßından Alıntı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şu Cılgın Türkler Kitaßından Alıntı"ŞU ÇILGIN TÜRKLER" KİTABINDAN ALINTI Savasin en kanli gunlerinden biriydi ![]() arkadasinin az ileride, kanlar icinde yere dustugunu gördü ![]() İnsanin basini bir saniye siperden cikaramayacagi gibi bir ates altindaydilar ![]() Asker tegmenine kostu hemen: - Komutanim, bir kosu arkadasimi alip geleyim mi? "Delirdin mi?" der gibi bakti tegmen ![]() ![]() ![]() Gitmege degmez oglum, arkadasin delik desik olmus ![]() olasilikla ölmustur bile ![]() Ama asker o kadar israr etti ki, tegmen izin vermek zorunda kaldi ![]() - Peki, dene bakalim! Asker yogun ates altinda firladi siperden ve mucize eseri, arkadasinin yanina kadar gitti, yarali arkadasini sirtlandigi gibi tasidi ![]() ![]() Tegmen kosup yaraliya bir goz atti ve nefes nefese bir kenara yikilmis askere döndu: - Sana hayatini tehlikeye atmaya degmez, dememis miydim! Bu zaten ölmus ![]() ![]() ![]() - Degdi Komutanim, degdi! dedi asker ![]() zaten ölmus, görmuyor musun? - Gene de degdi komutanim, cunku yanina vardigimda henuz yasiyordu ![]() ![]() ![]() Ve onun son sözlerini duymak, dunyalara bedeldi benim icin ![]() ![]() ![]() hickirarak, arkadasinin son sözlerini tekrarladi: "Gelecegini biliyordum!" |
![]() |
![]() |
|