Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklayamıyormuş, bill, gates

Bill Gates bile açıklayamıyormuş..

Eski 05-11-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Bill Gates bile açıklayamıyormuş..

Boş bir world dosyası açıp
=rand(200,99)

yazıp enter'e basalım
çoooq ilginç di mi?

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..

Eski 05-11-2008   #2
sudenaz

aaaa valla çok ilginç ya nasıl oldu birden sayfalarce yazı çıktı karşıma şaşırdım aynı cümleyi tekrarlamış aslında iyi bişey öğrenmiş oldum tşkler paylaşım için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #3
seyito

bende bişey olmadı yaff nasıl yaptınız siz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #4
meLankoLik_asaLet

boş world sayfasını açıp =rand(200,99) yazıp enterlayın sizde görcksiniz :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #5
seyito

bende onu demeye çalışıyorum aynısını yaptım olmadı yazı boyutu nedir yazı tipi nedir onu sormaya çalışıyorum tşkler:(:img-cray:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #6
meLankoLik_asaLet

tipi, boyutu,rengi fark yapmıo :S:S
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-24-2009   #7
meeti

aynen yaf değişik bir sey benim anlamadığım hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstüne neden atlıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-24-2009   #8
Aragorn561

bilmiyorum ama bunu bill gates neden açıklayamıyor ben onu merak ediyorum

bu program süper bilgisayarlarla ve büyük şirketlerle birlikte yapılıyo o yüzden böyle bir açık olması ve bu açığın türkçe olması çok ilgingç

Eski 01-24-2009   #9
inci_tanesi

Alıntı:
meeti tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
aynen yaf değişik bir sey benim anlamadığım hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstüne neden atlıyor
aynen bnde orayı anlamadım??
tşkrlr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-24-2009   #10
meLankoLik_asaLet

Gerçek: rand() fonksiyonu içindeki ilk sayı paragraf sayısını, ikincisi ise her paragraftaki cümle sayısını verir Tabii bu rand(200,99) yazıldığında “Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar” cümlesinin neden 200 paragrafta 99’ar kere tekrarlandığını açıklamıyor
“Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar” cümlesinin asıl değeri İngilizce tercümesinde saklı: “The quick brown fox jumps over the lazy dog” Bu cümle İngiliz alfabesindeki tüm harfleri içerir Dolayısıyla örneğin yeni bir font denemek istediğinizde bu cümle oldukça kullanışlı olabilir Ancak Microsoft Office’in Türkçe sürümlerinde bu cümle aynen Türkçe’ye çevrilince ortaya şirin olmaktan öteye gidemeyen bir cümle çıkmış Aslında “=rand(200,99)”ı İngilizce bir Office’te yazarsanız, Bill Gates’in rahatça açıklayabileceği bir durum oluşur Bu sırada Microsoft’la ilgili her e-postanın Bill Gates’in bilgisini sorgulaması da apayrı bir tartışma konusu…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2009   #11
Aragorn561

waaay aydınlattığın için çok sağol gerçekten anladım(sonunda)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-04-2009   #12
izmirlihuso

Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar
BÖLEE BİŞŞEYYYYY:d YAZIYO

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com