![]() |
Bill Gates bile açıklayamıyormuş.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bill Gates bile açıklayamıyormuş..Boş bir world dosyası açıp =rand(200,99) yazıp enter'e basalım ![]() ![]() çoooq ilginç di mi? (alıntı)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..aaaa valla çok ilginç ya nasıl oldu birden sayfalarce yazı çıktı karşıma şaşırdım aynı cümleyi tekrarlamış aslında iyi bişey öğrenmiş oldum tşkler paylaşım için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..bende bişey olmadı yaff nasıl yaptınız siz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..boş world sayfasını açıp =rand(200,99) yazıp enterlayın sizde görcksiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..bende onu demeye çalışıyorum aynısını yaptım olmadı yazı boyutu nedir yazı tipi nedir onu sormaya çalışıyorum tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..tipi, boyutu,rengi fark yapmıo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
meeti
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..aynen yaf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..bilmiyorum ama bunu bill gates neden açıklayamıyor ben onu merak ediyorum bu program süper bilgisayarlarla ve büyük şirketlerle birlikte yapılıyo o yüzden böyle bir açık olması ve bu açığın türkçe olması çok ilgingç
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..Alıntı:
tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..Gerçek: rand() fonksiyonu içindeki ilk sayı paragraf sayısını, ikincisi ise her paragraftaki cümle sayısını verir ![]() ![]() ![]() “Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..waaay aydınlattığın için çok sağol gerçekten anladım(sonunda) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
izmirlihuso
|
Cevap : Bill Gates bile açıklayamıyormuş..Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlarHızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar BÖLEE BİŞŞEYYYYY:d YAZIYO |
![]() |
![]() |
|