Tanısma Merasimi |
|
|
#1 |
|
karizma_20
|
Tanısma Merasimiben burak öncelikle bu sitemizi ziyaret eden yeni gelen arklarımıza hosgeldiniz derim sitemizde dostluk önce gelir ben bilecik te oturuyorum aslen trabzon luyum tarısmacı ark basarılar dilerim :) |
|
|
#2 |
|
Ersel
|
bende varım ben Ersel özkılıç barışın geçen seneden sınıf arkadaşıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar :P
|
|
|
#3 | |
|
[KAPLAN]
|
Alıntı:
![]() ![]() İnş hep buralarda olursun![]() ![]() ;)
|
|
|
|
#4 |
|
BEGİ
|
Ben Caner Akay 18 yasındayım Trabzon'da asimile olmuş bir Rizeliyim Kan grubum 61 Rh* Burcum başak Dulum Yarışmaya Meydan'dan katılıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
BEGİ
|
ben caner tarbzonda asimile olmuş bir rizeliym, dulum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ![]()
|
|
|
#8 |
|
tatia27
|
Selam Yokmu Arkadaşlar Biriniz Yardimci Olun Sitenize Yeni Geldim Hiç Bişi Bilmiyorum Burak Nasil Misafirperversin Bi Yardim Et Yaporda Olup Olmadigini Bile Bilmiyom |
|
|
#11 |
|
tatia27
|
Hey Gidi Günler Siteye Ilk üye Oluşumu Hatirladim üstteki Iletilerimden ![]() ![]() ![]() Ben şenay Arkadaşlar Nam_i Diger Tatia Bugüne Kadar Bana Huzur Veren ,destegini Gördüğüm Yada Mutlu Oldugum Ne Mekanlari Terkettim Ne De Kişileri Tipki Burda Oldugum Gibi![]() ![]() ![]() Hepinize Hayatta Başarilar ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
pisicik
|
selam ben sevil 19 yaşındayım aranıza yeni geldim ve şimdiden burayı sevmeye başladım:) |
|
|