Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Tanışma Odası

Yeni Konu Gönder Kapalı Konu

Konu Araçları
merasimi, tanısma

Tanısma Merasimi

Eski 07-13-2006   #1
karizma_20
Icon47

Tanısma Merasimi

ben burak öncelikle bu sitemizi ziyaret eden yeni gelen arklarımıza hosgeldiniz derim sitemizde dostluk önce gelir ben bilecik te oturuyorum aslen trabzon luyum tarısmacı ark basarılar dilerim :)

Eski 07-18-2006   #2
Ersel

bende varımben Ersel özkılıç barışın geçen seneden sınıf arkadaşıyımyarışmacı arkadaşlara başarılar :P

Eski 07-18-2006   #3
[KAPLAN]

Alıntı:
Ersel tafarından gönderildi
bende varımben Ersel özkılıç barışın geçen seneden sınıf arkadaşıyımyarışmacı arkadaşlara başarılar :P
Hoşgeldin aramıza ersel İnş hep buralarda olursun;)

Eski 07-23-2006   #4
BEGİ

Ben Caner Akay18 yasındayımTrabzon'da asimile olmuş bir RizeliyimKan grubum 61 Rh*Burcum başakDulumYarışmaya Meydan'dan katılıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Eski 07-26-2006   #5
BEGİ

ben caner tarbzonda asimile olmuş bir rizeliym, dulum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Eski 07-31-2006   #6
karizma_20

caner tanısabilirmiyiz ne dersin :))))

Eski 08-26-2006   #8
tatia27

Selam Yokmu

Arkadaşlar Biriniz Yardimci Olun Sitenize Yeni Geldim Hiç Bişi Bilmiyorum

Burak Nasil Misafirperversin
Bi Yardim Et Yaporda Olup Olmadigini Bile Bilmiyom

Eski 08-26-2006   #10
evrem

slm hoşgeldin

Eski 09-19-2006   #11
tatia27

Hey Gidi Günler Siteye Ilk üye Oluşumu Hatirladim üstteki Iletilerimden Ben şenay Arkadaşlar Nam_i Diger Tatia Bugüne Kadar Bana Huzur Veren ,destegini Gördüğüm Yada Mutlu Oldugum Ne Mekanlari Terkettim Ne De Kişileri Tipki Burda Oldugum Gibi
Hepinize Hayatta Başarilar

Eski 09-19-2006   #12
pisicik

selam ben sevil 19 yaşındayım aranıza yeni geldim ve şimdiden burayı sevmeye başladım:)

Eski 09-23-2006   #14
sawman

slm mıllet ben sawman umarım katkılarımdan hoslanırsınıs

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com