![]() |
Tanısma Merasimi
ben burak öncelikle bu sitemizi ziyaret eden yeni gelen arklarımıza hosgeldiniz derim sitemizde dostluk önce gelir ben bilecik te oturuyorum aslen trabzon luyum tarısmacı ark basarılar dilerim :)
|
bende varım.ben Ersel özkılıç barışın geçen seneden sınıf arkadaşıyım.yarışmacı arkadaşlara başarılar :P
|
Alıntı:
|
Ben Caner Akay.18 yasındayım.Trabzon'da asimile olmuş bir Rizeliyim.Kan grubum 61 Rh*.Burcum başak.Dulum.Yarışmaya Meydan'dan katılıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
|
ben caner tarbzonda asimile olmuş bir rizeliym, dulum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
|
caner tanısabilirmiyiz ne dersin :))))
|
Selam
|
Selam Yokmu
Arkadaşlar Biriniz Yardimci Olun Sitenize Yeni Geldim Hiç Bişi Bilmiyorum Burak Nasil Misafirperversin Bi Yardim Et Yaporda Olup Olmadigini Bile Bilmiyom |
hoşgeldin tatia27.. ben yardımcı olayım...
|
slm hoşgeldin
|
Hey Gidi Günler Siteye Ilk üye Oluşumu Hatirladim üstteki Iletilerimden.... Ben şenay Arkadaşlar Nam_i Diger Tatia Bugüne Kadar Bana Huzur Veren ,destegini Gördüğüm Yada Mutlu Oldugum Ne Mekanlari Terkettim Ne De Kişileri Tipki Burda Oldugum Gibi...
Hepinize Hayatta Başarilar ..... |
selam ben sevil 19 yaşındayım aranıza yeni geldim ve şimdiden burayı sevmeye başladım:)
|
Aramıza hoşgeldin pisicik...
|
slm mıllet ben sawman umarım katkılarımdan hoslanırsınıs
|
selam sawman hoşgeldin ....
|