![]() |
Küçükbostancı Köyü Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükbostancı Köyü Merkez BalıkesirKüçükbostancı Köyü Merkez Bilgileri - Küçükbostancı Köyü Hakkında - Küçükbostancı Köyü Tanıtımı -Küçükbostancı Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/757 1997/765 İle Uzaklığı: 8 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Balıkesir Bilgiler Nüfus 687237551 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 10000 Alan Kodu 0 ![]() Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Merkez Web Sitesi http Küçükbostancı Köyü, Balıkesir ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihçe Köyün bilinen yakın tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemek kültürü hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır ![]() Coğrafya Balıkesir iline 8 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 687 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() Altyapı bilgiler Köyde ilköğretim okulu vardır ancak faal olmadığından eğitim taşımalı olarak yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|