|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ertuğrulgazi, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliErtuğrulgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Gebze?ye 6 Km uzaklıkta bulunan Cumhuriyet mahallesinde 1988-1989 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() Kurucu müdür Şentürk DEMİR tarfından eğitim öğretime açılan okulumuzun ilk öğretmenleri Rıza ARSLAN,Fadime ARSLAN,Mehmet ÖZER,Kemal ERGÜL,Filiz ERGÜL,Nevzat HASGÜL ve Malik ERÇELİK?ti ![]() ![]() Okulumuzun bulunduğu çevre genelde gecekondu bölgesi olduğu için her yıl ortalama 50-60 civarında öğrenci naklen gelip veya naklen gitmektedir ![]() 1991-1992 öğretim yılı başında okul müdürlüğüne Mustafa IŞIK? atandı ve aynı yıl okulumuzun öğretmen sayısı 11 e çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılında tüm imkansızlıklara rağmen bölgemizde ilk defa 8 yıllık eğitime geçen okulumuz eğitim öğretim faliyetlerini başarıyla devam ettirmektedir ![]() 2005-2006 öğretim yılında okulumuzun ana sınıfı açılarak ilk defa 16 öğrenci kaydedilmiştir ![]() 2001 yılında müdür yardımcısı Rıza ARSLAN?ın emekli olmasıyla yerine okulumuz öğretmeni İbrahim ATABAŞ atandı ![]() ![]() 2004-2005 eğitim-öğretim yılında Mustafa IŞIK?ın emekli olmasıyla yerine vekaleten İbrahim ATABAŞ okul müdürü olmuştur ![]() 2010-2011 Yılında İbrahim ATABAŞ'ın müdürlükten istifa etmesi sebebiyle okul müdürü Remzi İŞCİ olmuştur ![]() Halen 10 sınıf , 6 branş öğretmeni ve 473 öğrencisiyle okulumuz eğitim öğretime başarılı bir şekilde devam etmektedir ![]() Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627440518 Faks Numarası: 2627449790 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|