![]() |
Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Gebze?ye 6 Km uzaklıkta bulunan Cumhuriyet mahallesinde 1988-1989 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Kurucu müdür Şentürk DEMİR tarfından eğitim öğretime açılan okulumuzun ilk öğretmenleri Rıza ARSLAN,Fadime ARSLAN,Mehmet ÖZER,Kemal ERGÜL,Filiz ERGÜL,Nevzat HASGÜL ve Malik ERÇELİK?ti.Okulumuz 1988 yılı Eylül ayında 300 öğrenci ile eğitim-öğretime başladı. Okulumuzun bulunduğu çevre genelde gecekondu bölgesi olduğu için her yıl ortalama 50-60 civarında öğrenci naklen gelip veya naklen gitmektedir. Okulumuzun veli potansiyeli genellikle Tokat,Sivas,Giresun ve Kars illerinden gelenlerden oluşmaktadır 1991-1992 öğretim yılı başında okul müdürlüğüne Mustafa IŞIK? atandı ve aynı yıl okulumuzun öğretmen sayısı 11 e çıkmıştır.Ayrıca aynı yıl Okulumuz öğretmeni Rıza ARSLAN müdür yardımcılığa atandı. Bu dönemde okulumuzda pek çok olumlu yenilikler yaşandı.Su deposunun yapımı,bando takımının kurulması, yangın köşemizin oluşturulması, Okulun fiziki yapısının iyileştirilmesi sadece bunlardan birkaçı.Ayrıca bu dönemde okulumuz bölgesindeki en iyi eğitim veren ilkokul niteliğini kazanmakla kalmamış,1994 ve 1995 öğretim yıllarında Anadolu lisesi ne öğrenci verir duruma gelmiştir 1997-1998 öğretim yılında tüm imkansızlıklara rağmen bölgemizde ilk defa 8 yıllık eğitime geçen okulumuz eğitim öğretim faliyetlerini başarıyla devam ettirmektedir. 2005-2006 öğretim yılında okulumuzun ana sınıfı açılarak ilk defa 16 öğrenci kaydedilmiştir. 2001 yılında müdür yardımcısı Rıza ARSLAN?ın emekli olmasıyla yerine okulumuz öğretmeni İbrahim ATABAŞ atandı.. 2004-2005 eğitim-öğretim yılında Mustafa IŞIK?ın emekli olmasıyla yerine vekaleten İbrahim ATABAŞ okul müdürü olmuştur. 2010-2011 Yılında İbrahim ATABAŞ'ın müdürlükten istifa etmesi sebebiyle okul müdürü Remzi İŞCİ olmuştur. Halen 10 sınıf , 6 branş öğretmeni ve 473 öğrencisiyle okulumuz eğitim öğretime başarılı bir şekilde devam etmektedir. Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD.NO:180 Telefon Numarası: 2627440518 Faks Numarası: 2627449790 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |