Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > AÅŸk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > AÅŸk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oldu, sahi, öleli

Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli

Eski 04-26-2008   #1
hayalet

Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli

ve ben çok sonraları anladım,acıtan bir aşkın izlerinin ömür boyu kalabileceğinigözümden dudağıma tuz taşıyan patika yolların yıllarca yüzümden silinmeyişinden öğrendim

meğer sonu hüsran bir aşk,rahat vermezmiş insanageçmezmiş acısı,kasıp kavururmuş sancısı

ey aşk!neden yanımdayken sonradan bu kadar canımı yakacağını söylemedin bana?neden anlatmadın acıtan yanlarını?

şimdi içimde sızlayan kesikler,yüzümde sudan çizgiler,dizlerimde hiç geçmeyecek izler ve avuçlarımda kanyaşamaya çalışıyorum
gitsen ayrı dertsin,kalsan ayrı

evet aşkben yeni öğrendim insanı ne denli esir edebileceğiniönce süründürüp,sonra yine de güldürmeyeceğini
şimdi alfabeyi yeni öğrenmiş bir çocuğumbana tanıdık gelen bu dizelerin anlamını yitirmiş uğultusu sağır ediyor benliğimitoz duman ediyor,eritiyor sağlam kalan yönlerimi

ey aÅŸkiçimdeki sancıya,beynimdeki çıkmaza,deli eden çaresizliÄŸime,küskünlüğüme,kırılmışlÄ±Ä ŸÄ±ma raÄŸmen hala asil bir yüreÄŸim varo hiç kaybetmedi asaletini!

sen vurdun,o yüceldi
sen ağlattın,o sabretmeyi öğrendi
sen vazgeçirttin,o vazgeçmemeyi öğrendi
demem o ki;sen alçaltmaya vurdukça o yükseldi

söyleseneeline ne geçti aşk!?asırlarca insanoğlunu kanatınca,yalvartınca,ağlatıncane bileyim işte,kulu kula kul yapınca,kapısında yatırınca,köpek gibi sayıklatınca ne geçti eline!?

seni bilemem ama biz akıllanmayız aşkbu yetmez bizebiraz daha acıt canımızısen daha çok vur,biz bir kere daha ölelim!!

zaten bu ezdiğin yüreğimin yaşama sevinci kaldı mı sanıyorsun?hadi dayan az kaldı aşkbiraz daha vur da beraber gömelim yüreğimi

alıntı

Cevap : Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli

Eski 04-26-2008   #2
gülgüzeli

Teşekkürler

ey aÅŸkiçimdeki sancıya,beynimdeki çıkmaza,deli eden çaresizliÄŸime,küskünlüğüme,kırılmışlÄ±Ä ŸÄ±ma raÄŸmen hala asil bir yüreÄŸim varo hiç kaybetmedi asaletini!

sen vurdun,o yüceldi
sen ağlattın,o sabretmeyi öğrendi
sen vazgeçirttin,o vazgeçmemeyi öğrendi
demem o ki;sen alçaltmaya vurdukça o yükseldi

Eski 12-19-2008   #3
-__kaLpSiz__-

emeqine saqLık

~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~

{ __0zLém__ }
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com