![]() |
Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli
ve ben çok sonraları anladım,acıtan bir aÅŸkın izlerinin ömür boyu kalabileceÄŸini..gözümden dudağıma tuz taşıyan patika yolların yıllarca yüzümden silinmeyiÅŸinden öğrendim.. meÄŸer sonu hüsran bir aÅŸk,rahat vermezmiÅŸ insana..geçmezmiÅŸ acısı,kasıp kavururmuÅŸ sancısı... ey aÅŸk..!neden yanımdayken sonradan bu kadar canımı yakacağını söylemedin bana..?neden anlatmadın acıtan yanlarını..? ÅŸimdi içimde sızlayan kesikler,yüzümde sudan çizgiler,dizlerimde hiç geçmeyecek izler ve avuçlarımda kan..yaÅŸamaya çalışıyorum.. gitsen ayrı dertsin,kalsan ayrı... evet aÅŸk..ben yeni öğrendim insanı ne denli esir edebileceÄŸini..önce süründürüp,sonra yine de güldürmeyeceÄŸini.. ÅŸimdi alfabeyi yeni öğrenmiÅŸ bir çocuÄŸum..bana tanıdık gelen bu dizelerin anlamını yitirmiÅŸ uÄŸultusu sağır ediyor benliÄŸimi..toz duman ediyor,eritiyor saÄŸlam kalan yönlerimi... ey aÅŸk..içimdeki sancıya,beynimdeki çıkmaza,deli eden çaresizliÄŸime,küskünlüğüme,kırılmışlÄ±Ä ŸÄ±ma raÄŸmen hala asil bir yüreÄŸim var..o hiç kaybetmedi asaletini..! sen vurdun,o yüceldi.. sen aÄŸlattın,o sabretmeyi öğrendi.. sen vazgeçirttin,o vazgeçmemeyi öğrendi.. demem o ki;sen alçaltmaya vurdukça o yükseldi .. söylesene..eline ne geçti aÅŸk!?asırlarca insanoÄŸlunu kanatınca,yalvartınca,aÄŸlatınca..ne bileyim iÅŸte,kulu kula kul yapınca,kapısında yatırınca,köpek gibi sayıklatınca ne geçti eline!? seni bilemem ama biz akıllanmayız aÅŸk..bu yetmez bize..biraz daha acıt canımızı..sen daha çok vur,biz bir kere daha ölelim!! zaten bu ezdiÄŸin yüreÄŸimin yaÅŸama sevinci kaldı mı sanıyorsun..?hadi dayan az kaldı aÅŸk..biraz daha vur da beraber gömelim yüreÄŸimi... alıntı |
Cevap : Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli
Teşekkürler
ey aÅŸk..içimdeki sancıya,beynimdeki çıkmaza,deli eden çaresizliÄŸime,küskünlüğüme,kırılmışlÄ±Ä ŸÄ±ma raÄŸmen hala asil bir yüreÄŸim var..o hiç kaybetmedi asaletini..! sen vurdun,o yüceldi.. sen aÄŸlattın,o sabretmeyi öğrendi.. sen vazgeçirttin,o vazgeçmemeyi öğrendi.. demem o ki;sen alçaltmaya vurdukça o yükseldi .. |
Cevap : Sahi Ne Kadar Oldu Ben Öleli
emeqine saqLık ...
|