Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugün, düşündüm, ölmeyi

Bugün Ölmeyi Düşündüm

Eski 04-25-2008   #1
gülgüzeli

Bugün Ölmeyi Düşündüm

Ne çok sevmişim seni meğer; senin umurun değilken
Baharlarıma yağmur düşmüyor artık! Topraklarımı bırakmadım nadasa, yok bereketi sensiz Şimdi kendimi kahrediyorsam akılsızlığımın bedeli Öyle bir yük var ki omuzlarımda,kendim dahi değilim farkında! Yılların içinde yitirdim umutlarımı Sevgi dolu düşlerimi uykumda kaybettim
Kabul ediyorum; seni ben çağırdım yanlış yaptım
Hep senin sokaklarında çıkmazdaydım Kumdan kalelerim yıkıldı çoktan Oysa, biliyordum dalgalanacaktı deniz
Tuğlasını umutlarımdan yaptığım şatomu rüzgar uçuracakı çıkınca fırtınalar Ve yine biliyordum; bu fakir aklımı yaksan da unutmaktan! Biliyormusun nasıl pişmanım kendimi bırakmaktan? Sen yokken de yoktum aslında, tanımsız bir ömrü yaşamaktan
Biliyordum yaşamak gerekiyordu hayata, ağır da olsa yükünü taşımak "Ama" sana yalan söyledim bugün ölmeyi düşündüm aslında!
Hadi,utandır beni seni seviyorumlara, haykırışlarımaHaykırışlarım için, senden vazgeçmek için, bunu başaramadığım için de!
Önce utandır sonra affet beni seni sevişlerimden
Hüznlerime gözüm gibi sakladığım seni sök hayatımdan! Hasretleri al yüreğimden yaşanmamış sayayım sensizliğimi Kaybet beni coğrafyanda, sürgün et beni bilmediğim ülkene Bir kerecik sen ol gel bana kurtar beni benden senime dokunmadan
Anılar gözüme düşüyor kül olmuş sevdalarım
Hani bitti ya her şey! Öldü diğer sevdalar
Ben nisan da çalsam olmayan adresinin kapısını,AÇARMISIN? Bugün seni sevdiğim gün bul beni Önce vur yüzüme! Seni yüzsüzce sevmelerimi yine üz, yine ağlat aklılköy meydanın da unut beni!
Bir de sol yanına sor beni! Demiş ya şair "yarın gideceksen bugün unut beni"
Sana yalan söyledim; bugün önce ölmeyi sonra seni düşündüm Kahretsin! ölmeyi yine beceremedim seni unutmayı beceremediğim gibi!

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com