![]() |
Bugün Ölmeyi Düşündüm |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bugün Ölmeyi DüşündümNe çok sevmişim seni meğer; senin umurun değilken ![]() Baharlarıma yağmur düşmüyor artık! Topraklarımı bırakmadım nadasa, yok bereketi sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabul ediyorum; seni ben çağırdım yanlış yaptım ![]() Hep senin sokaklarında çıkmazdaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuğlasını umutlarımdan yaptığım şatomu rüzgar uçuracakı çıkınca fırtınalar ![]() ![]() Biliyordum yaşamak gerekiyordu hayata, ağır da olsa yükünü taşımak ![]() Hadi,utandır beni seni seviyorumlara, haykırışlarıma ![]() ![]() ![]() Önce utandır sonra affet beni seni sevişlerimden ![]() Hüznlerime gözüm gibi sakladığım seni sök hayatımdan! Hasretleri al yüreğimden yaşanmamış sayayım sensizliğimi ![]() ![]() ![]() Anılar gözüme düşüyor kül olmuş sevdalarım ![]() Hani bitti ya her şey! Öldü diğer sevdalar ![]() Ben nisan da çalsam olmayan adresinin kapısını,AÇARMISIN? Bugün seni sevdiğim gün bul beni ![]() Bir de sol yanına sor beni! Demiş ya şair "yarın gideceksen bugün unut beni ![]() Sana yalan söyledim; bugün önce ölmeyi sonra seni düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı
|