|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, dsi, ilköğretim, okulu |
![]() |
Dsi İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dsi İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Dsi İilköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dsi İilköğretim Okulu Resimleri - Dsi İilköğretim Okulu Hakkında ![]() Misyon Bütün öğrencilerimizin iyi bir öğrenme ortamında eğitim ve öğrenmelerini sağlamak, onların ilgilerini, yeteneklerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek; bilgili, becerili, kendine güvenen, doğru kararlar verebilen ve problemleri ile baş edebilen birey haline getirebilmek ![]() Vizyon Öğrenme ortamları iyi hazırlanmış, eğitim ve öğretimi temel ihtiyaç kabul eden, tüm öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeye çalışan, her gün var olanın üzerine koyan bir eğitim yuvası olmak ![]() Dsi İilköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: DSİ İİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dsi Loj ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122860071 Faks Numarası: 3122864480 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: DSİ ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|