![]() |
Dsi İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Dsi İilköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dsi İilköğretim Okulu Resimleri - Dsi İilköğretim Okulu Hakkında
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Misyon Bütün öğrencilerimizin iyi bir öğrenme ortamında eğitim ve öğrenmelerini sağlamak, onların ilgilerini, yeteneklerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek; bilgili, becerili, kendine güvenen, doğru kararlar verebilen ve problemleri ile baş edebilen birey haline getirebilmek. Vizyon Öğrenme ortamları iyi hazırlanmış, eğitim ve öğretimi temel ihtiyaç kabul eden, tüm öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeye çalışan, her gün var olanın üzerine koyan bir eğitim yuvası olmak. Dsi İilköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dsi İilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dsi İilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dsi İilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dsi İilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: DSİ İİLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dsi Loj. Esk.Yolu 8. Km Telefon Numarası: 3122860071 Faks Numarası: 3122864480 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: DSİ.İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |