Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mıhlama, trabzon

Mıhlama (Trabzon)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mıhlama (Trabzon)



Malzemeler:

1 su bardagi misir unu

100 gr Trabzon tereyagi

150 gr Trabzon Imansiz peynir

1 su bardagi sicak su

Yapılışı:


Tereyagini tencereye koyun Yag eridikten sonra misir ununu dökerek, tereyagi ile kavurun Un pembelestiginde, kaynamis sicak suyu ilave ederek suyla bir miktar pismesini saglayin Katilasmaya baslayinca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pismesini, hafif hafif tahta kasikla malzemenin birbirine karismasini saglayin Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin Pistikten sonra servis yapin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.