Sogan ve domates soyulup küp seklinde dogranir Biber temizlenip ince dogranir Hepsi beraber az miktarda yagda kavrulur Salca eklenip biraz birlikte kavrulur 1 litre kaynar su eklenir Kaynayinca sehriye eklenip kisik ateste sehriyeler pisinceye kadar haslanir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.