![]() |
Zırhımı Taktım,Şimdi Çok Uzağındayım... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Zırhımı Taktım,Şimdi Çok Uzağındayım...'Ah Bu Ben'lerdeyim yine ![]() ![]() Yalanlar gitti,Tüm gerçekliğimle kaldım bi başıma, Bu sefer daha bi sağlam duruyorum hayata karşı nedendir bilmem ![]() ![]() ![]() Artık daha az mı acıtıyor yalanlar, Yoksa Yalanların arasında bende bir yalan mı oluverdim, Daha mı temkinliydim acıya,Yoksa 'Giden Yalan Yalandan mı Sevdirmişti Kendini ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde kaygılı bir huzur,Kemirgen değil diğerleri gibi,Daha Uysal! Anılar da çelme takmıyor yüreğime bu sefer, Asla gerçekleşmeyecek olan hayallerim küsmedi bana,Küsmedi hayata ![]() ![]() ![]() Yeniden Varoluyorum,Kendimi Senden çıkartsam koca bir 'sıfırsın' biliyorum ![]() ![]() ![]() Seni Benden Çıkarsam 'Ben Kimim?Neyim? onu bilemiyorum işte! Belki de adına yazılmış bütün masallarımın yalan bi kahramanıydım, Ve Ben; Sadece arsız gecelerde kendimi uyutmak için yazıp,okumuştum seni kendime!!! Ve sen 'Masal Kahramanım' olmaktan vazgeçtiğinde, Senin için yazılan bütün masallarımı reddettiğinde de Silikleşti tüm yazılarım,Yazamaz,Okuyamaz olmuştum ![]() ![]() ![]() O arsız gecelerde yalan sırtımı sıvazlayışlarınla değil,Gerçek karanlıklarla boğuşup uyuttum kendimi! Şimdi nerde sen yanım çıksa karşıma,durmaya kalksa,uğruna şahlanmaya kalksa; 'Sus' diyorum yüreğime,O seni elinin tersiyle itti,Sen onu yüreğinin tersiyle iticeksin ![]() ![]() Biliyorum,İçim Rahat,Bliyorum ![]() ![]() ![]() Ben masallarıma kahraman yapıcak çok Sen bulabilirim, Ama sen Kimselerin masalına sığınamayacaksın bundan Sonra ![]() ![]() ![]() Üzgünüm,Bi yol çizdim kendime,Senin kaleminle çizdim ![]() ![]() ![]() Uzaklaştırdın beni kendinden,savurdun durdun,kırdın,tersledin,Ve en sonunda bitirdin bizi! Üzgünüm; Bu sefer gelmeyeceğim peşinden,Beklemeyeceğim de, Zırhımı taktım, Şimdi Çok Uzağındayım ![]() ![]() ![]() -alıntı-
|