![]() |
Zırhımı Taktım,Şimdi Çok Uzağındayım...
'Ah Bu Ben'lerdeyim yine.. Yalanlar gitti,Tüm gerçekliğimle kaldım bi başıma, Bu sefer daha bi sağlam duruyorum hayata karşı nedendir bilmem... Artık daha az mı acıtıyor yalanlar, Yoksa Yalanların arasında bende bir yalan mı oluverdim, Daha mı temkinliydim acıya,Yoksa 'Giden Yalan Yalandan mı Sevdirmişti Kendini...' Bilmiyorum...Susuyorum...Hayata Dönüyorum... İçimde kaygılı bir huzur,Kemirgen değil diğerleri gibi,Daha Uysal! Anılar da çelme takmıyor yüreğime bu sefer, Asla gerçekleşmeyecek olan hayallerim küsmedi bana,Küsmedi hayata... Yeniden Varoluyorum,Kendimi Senden çıkartsam koca bir 'sıfırsın' biliyorum... Seni Benden Çıkarsam 'Ben Kimim?Neyim? onu bilemiyorum işte! Belki de adına yazılmış bütün masallarımın yalan bi kahramanıydım, Ve Ben; Sadece arsız gecelerde kendimi uyutmak için yazıp,okumuştum seni kendime!!! Ve sen 'Masal Kahramanım' olmaktan vazgeçtiğinde, Senin için yazılan bütün masallarımı reddettiğinde de Silikleşti tüm yazılarım,Yazamaz,Okuyamaz olmuştum... O arsız gecelerde yalan sırtımı sıvazlayışlarınla değil,Gerçek karanlıklarla boğuşup uyuttum kendimi! Şimdi nerde sen yanım çıksa karşıma,durmaya kalksa,uğruna şahlanmaya kalksa; 'Sus' diyorum yüreğime,O seni elinin tersiyle itti,Sen onu yüreğinin tersiyle iticeksin..! Biliyorum,İçim Rahat,Bliyorum... Ben masallarıma kahraman yapıcak çok Sen bulabilirim, Ama sen Kimselerin masalına sığınamayacaksın bundan Sonra...! Üzgünüm,Bi yol çizdim kendime,Senin kaleminle çizdim... Uzaklaştırdın beni kendinden,savurdun durdun,kırdın,tersledin,Ve en sonunda bitirdin bizi! Üzgünüm; Bu sefer gelmeyeceğim peşinden,Beklemeyeceğim de, Zırhımı taktım, Şimdi Çok Uzağındayım...!!! -alıntı- |