Gerçek Aşk Ve Acisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerçek Aşk Ve Acisibir gün evimin canımdan bakıyordum tam karşımızdaki parkta hergün imrenerek baktığım aşıklar oturuyordu yüzlerini seçemiyor ama mtluluklarını herdaim hissedip görebiliyordum açıkçası aşklarına imreniyordum dudaklarından dökülen seni seviyorum sözcüğünü okuyabiliyordum hergün imrenerek baktığım aşıklara bir şeyler olmuştu yine balkonumda çayımı yudumlarken kavgalarına şahit oldum bir anda tartışmaya başladılar çocuk genç kızı parkta bırakıp gitmişti kız hıçkırıklara boğulmuştu bir anda bir anda evden çıktım ve parka gidip kızın yanında bir banka oturuverdim kızın bir elinde gül vardı ve ona bakıp bakıp ağlıyordu titreyen elleriyle cebinden çıkardığı sigarayı yakıverdi dumanı acı gibi çekiyor nefret gibi soluyordu her önünden geçen sevgiliye mutluluklar diliyor kimi zamn ise ağlayarak bağırıyordu: ''işte sizinde sonunuz bizim gibi olacak'' diye bir kaç gündür aynı hareketleri yapıyordu fakat tek dikkatimi çeken elindeki gülü hiçbir zamn bırakmamayışıydı bir gün çığlıklarla uyandım yatağımdan dışarı baktığımda iki adam kızı tutmuşlardı birinin elinde beyaz bir gömlek vardı diğeri ise gülü almaya çalışıyor fakat fakat alamıyorlardı daha sonra gülü aldılar ve kıza beyaz bir önlük giydirdiler herkez olayın etrafına toplanmıştı ama kimsede birşey yapamıyordu önlüğün kollarını arkaya bağlayıp bi arabaya bindirdiler arabanın arkasında ''ambulans'' onunda altında ''bakırköy'' yazıyordu olayın şokuyla direk perdeyi kapattım ve odama çekildim hergün bende mutlu olmak adına izlerdim onları artık kimseleri göremiyordum onlar gibi bu olayın üstünden 2 yıl geçmiş herşey unutulmuş ve bende evlenmiştim ![]() eşimi işe gönderdim aradan 1 saat geçti camdan baktığımda o kızı gördüm evet emindim o yüzü nasıl unutabilirifm oydu ![]() sadece çökmüş bir vaziyette çok bitkin gördüm gözlerime inanamadım o gül hala elindeydi kurumuş ve birkaç gül yaprağı kalmıştı dalında hemen parka koşup hemn yanındaki bank a oturdum bir elindede zarf vardı içini açıp açıp baktıkça ağlıyordu anladım ki hala acıları yalnız bırakmamıştı kız bir hışımla koşarak kendini parkın ortasında bulunan göle attı peşinden bağırmama dur demelerime rağmen yetişemedim ona hemen ambulansı çağırdım bi hayli derindi çünkü orası ne oldu bilemiyorum ama merak ettim ve bıraktığı zarfı açtım düğün davetiyesiydi arkasında eski sevgilime yazıyordu birde ne göreyim o an ölmek istedim o davetiye eşimin ve benm düğün davetiyesiydi ![]() ![]() |
|
|
|