![]() |
Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duvar Yazıları-Kumarı bırakacağıma bahse girerim ![]() 4 ![]() İlk üçe giremediği için ![]() ![]() ![]() 8 Zayıflı Bir Karne Bulan , İnsaniyet N***** Çöpe Atsın ![]() ![]() Aile kabristanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Alkol yavaş yavaş öldürür ![]() Allah yürü ya kulum dedi ben de arabamı sattım ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Kendim için bir şey istiyorsam namerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Anasına Bak, Babasından Dayak Ye ![]() ![]() ![]() Aşk bir futbol topu gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir muz kabuğudur, basarsan ayağın değil, HAYATIN KAYAR Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler! Aya Baktım Seni Gördüm ![]() ![]() ![]() Sana baktım ayı gördüm:)) Babama değerimi sordum "dünyalar kadar" dedi ![]() ![]() ![]() Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun ![]() ![]() ![]() Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla hamilelik 6 aya indirilmiştir! Bakarak öğrenilseydi, inekler makinist olurdu ![]() Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyleyeyim :)) Bayanlar, 20-25 yaş arası futbol topu gibidir 22 kişi peşinden koşar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başına Gelenlerin Daha Korkuncu da Olabilirdi ![]() Benzinlikte sigara içmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bitkisel Hayata Girdim ![]() Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et ![]() ![]() ![]() Ekonomi kilitlendi diyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı ![]() ![]() Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! fenerbahceliysen konuş örnek alsınlar, galatasaraylıysan sus adam sansınlar ![]() ![]() ![]() Gözlüklerin numaralı mı? Hayır, kale arkası ![]() Gül'ü Seven Abisine Katlanır ![]() Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !:) Her şey üstüne üstüne geliyorsa sen ters yola girdin demektir Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir ![]() ![]() İki Gönül Bir Olunca Samanlığı Polis Basar! ![]() ![]() İlahi azrail ![]() ![]() ![]() ![]() İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var ![]() ![]() ![]() Kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye Karnında fazla su vardı, adelelerinde kireçlenme, böbreklerinde de demir fazlalılığı ![]() ![]() ![]() Kaynanamı kaybettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızımız çok hamarattır, süper kafa ütüler! |
![]() |
![]() |
|