![]() |
Duvar Yazıları
-Kumarı bırakacağıma bahse girerim. -Bende -Sende olan ne? -Papaz 4. Murat neden intahar etmiş? İlk üçe giremediği için... 8 Zayıflı Bir Karne Bulan , İnsaniyet N***** Çöpe Atsın.. Aile kabristanıdır. Damsız girilmez... Alkol yavaş yavaş öldürür. Kimin acelesi var ki? Allah yürü ya kulum dedi ben de arabamı sattım... Allah'ım! Kendim için bir şey istiyorsam namerdim. Sen anneme güzel bir gelin nasip et... Anasına Bak, Babasından Dayak Ye... Aşk bir futbol topu gibidir... Önce tekmeyi basarsın, sonra da peşinden koşarsın... Aşk bir muz kabuğudur, basarsan ayağın değil, HAYATIN KAYAR Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler! Aya Baktım Seni Gördüm... Sana baktım ayı gördüm:)) Babama değerimi sordum "dünyalar kadar" dedi... Dünya'nın değerini sordum "beş para etmez" dedi! Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun... Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla hamilelik 6 aya indirilmiştir! Bakarak öğrenilseydi, inekler makinist olurdu. Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyleyeyim :)) Bayanlar, 20-25 yaş arası futbol topu gibidir 22 kişi peşinden koşar... 25-30 arası basket topu gibidir 10 kişi peşinden koşar... 30-35 arası tenis topu gibidir 2 kişi peşinden koşar. 40 yaşına geldiği zaman yakan top gibidir atarsın ve herkes kaçışır... Başına Gelenlerin Daha Korkuncu da Olabilirdi . Mesela Benim Başıma Gelebilirdi Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... Bitkisel Hayata Girdim . Maksat Yeşillik Olsun Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Ekonomi kilitlendi diyorsunuz.. Eee ctrl+alt+del'leyelin kardeşim... Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç. Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! fenerbahceliysen konuş örnek alsınlar, galatasaraylıysan sus adam sansınlar... Gözlüklerin numaralı mı? Hayır, kale arkası. Gül'ü Seven Abisine Katlanır. Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !:) Her şey üstüne üstüne geliyorsa sen ters yola girdin demektir Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir..! İki Gönül Bir Olunca Samanlığı Polis Basar!.. İlahi azrail..Sen adamı öldürürsün.. İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var... Kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye Karnında fazla su vardı, adelelerinde kireçlenme, böbreklerinde de demir fazlalılığı... Beton gibiydi ama öldü! Kaynanamı kaybettim. Görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur.... Kızımız çok hamarattır, süper kafa ütüler! |