Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözyaşlari, ölünün

Bir Ölünün Gözyaşlari

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Ölünün Gözyaşlari

Bir gün sela sesiyle irkildim ne olduğunu anlamıstım her tarafım buz kesmişti bedenime baktım mosmor olmustu diyordum kendi kendime;
'su kaloriferci yine yakmamış kazanları'
neyse sinirimi yatıstırmaya calısıyodum
birden farkettim içeriden ağlamaklı sesler geliyodu kapıyı araladım birde ne göreyim yerde beyaz bir carsaf onun basında annem oturmuş ağlıyor sanki dizlerinden öç alırmışcasına dizlerine vuruyor hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ablam deseniz annemden bir farklı yok bayıldı bayılacak bir an kafa mı kaldırdım birde ne göreyim babam duvarı yumrukluyor sanki duvarı yıkmak istermişcesi vuruyor işin ilginç tarafı babamı hiç ağlarken görmemiştim sonra anneme sordum
'anne ne oluyor herkes neden ağlıyor'
annemden karşılık gelmedi aynı soruyu tekrar sordum cevap bile vermiyordu aynı soruyu tekrar tekrar ablam ve babama söylemeye calıstım duymuyorlarmış gibi hareket ediyorlardı içeri iyice girdim bir an sunu farkettim kimse benim sesimi duymuyormuydu yoksa bana mı öyle geliyodu
allah allah cıldıracağım kimse beni duymuyo ve görmüyordu
biran anemden gelen sesle yıkıldım
'oğlum hasan hüseyinim neden bırakıp gittin neden' diyip örtüyü kaldırmıştı
İşte o an yıkıldım yerde yatan benim soka girmiştim
'hayır anne ben burdayım diyordum' diyordum anlamıyordu
o an farkettim artık dünya hayatının benim için bittiğini
ne yapacağımı bilmez haldeydim o an aklıma BİR TANEM, AŞKIM, CANIM, SELENAY ım gelmiştikosarcasına yanına gittim adeta ucuyordum ama neye yarar ona coktan ölüm haberim gelmiş baygınlık geciriyordu dayanamadım o halini görünce canım;
'ben burdayım yasıyorumölmedim desemde duymuyordu'
ağlıyordum ama gözümden yas gelmiyordu ne kötü birandı o vakit öğrendim ki cenazem öğle namazına mütakip meydan camiiden kaldırıp musalla mezarlığına gömülecekmiş orada duramazdım cenazemin gideceği mezarlığa doğru yola koyuldum
nihayet cenazem omuzdan omuza gecerek geliyordu fazla kimse yoktu dünyadayken bir sürü arkadaşım ve cevrem vardı sevenim coktu diye düşünüyodum ama bir kaç akrabam, ailem ve arkadaşım vardı ama o yoktu nerdeydi cenazem mezarıma kondu kum atılmaya başladı kum atıldıkca üzerimde bir ağırlık hisetmeye basladım o an kafamı cevirdim duvarın diminden bir ses geliyordu;
'sen ölmedin ölemezsin' diye
oydu canım hayatım, bir tanem SELANAYımdı
cenazem bitmiş hoca duayı okumuş mezarımda kimse kalmamıştı ama o ordaydı herkes gittikten sonra mezar tasıma yaklastı
ve aynen su cümleleri söyledi;
'biliyorum hasan hüseyin'im sen burda bir yerlerdesin senin kokunu hissediyorum ölmedin kalbimde yasıyosun ve ordan kimse söküp atmayacak bu sözler beni öylesine etkilemişti ki'
ayakta duracak halim kalmamıstı ağlıyordum'
mezarımın önüne oturup onu seyretmekten baska carem yoktu
ağlamakla gecen bir dakikanın ardından SELENAY ayağa kalktı cantasını aldı içinden biley cıkarıp mezar tasıma doğru yaklastı birde ne göreyim elinde babasını silahı ne yapacağını biliyordum engel olmak istedim ama artık cok gecti
hayatım, bir tanem, SELENAY ım aynen su sözleri söyledikten sonra kafasına dayanı ve su sözlerden sonra ;
'bir tanem sana bir söz vermiştim seni asla yanlız bırakmayacağım şimdi sözümü tutuyorum ve yine seni yalnız bırakmayacağım SENİ SEVİYORUM bekle bir tanem geliyorum!' dedi ve tetiği cekti
hayatım karsımda kanlar içinde yatıyordu ben o an bitmiştim yıkıldım ölmekten beter bir haldeydim
o anda biri bana mendil uzattı kafayı kaldırdığımda onu gördüm bana mendil uzatıyordu neden yaptın bile diyemedim mendili aldım ayağa kalktığımda sarılabildim sadece
'askım hadi gidelim artık' dedi
kafamı kaldırdığımda karsımda gökyüzüne uzanan uzun bir merdiven vardı biz birbirimize sarılarak sonsuz mutluluğa dünyada olmasada ahirette kavustuk
allah sizede insallah bu dünyada gösteriri bu sevgiyi merak etmeyin biz bulutların üzerinden görüyoruz sizleri bizim gibi severseniz burda sizde mutlu olacaksınız allah tüm sevenleri ayırmasın dünya ve ahiret hayatındada mutlu etsin

ESEN KALIN

BU HİKAYE DEĞİL BENİM ŞAHSIMA AİT BİR RÜYADIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com