![]() |
Duygular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DuygularBir zamanlar ![]() bilinmeyen uzak bir yerinde tüm duyguların hep birlikte üzerinde yaşadığı ıssız bir ada varmış ![]() Mutluluk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğerleri ![]() ![]() ![]() Bir gün ![]() adanın yakında batacağını tüm duygulara haber vermiş ![]() Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için yelkenlilerini hazırlamış ![]() Aşk ![]() mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş ![]() Zaten hep pembe bulutların üzerinde gezindiği için kimseyi umursamazmış ![]() Sonunda ada batmaya başlayınca Aşk işin ciddiyetini anlamış ve yardım istemeye başlamış ![]() Bu sırada Zenginlik ![]() ihtişamlı teknesiyle hareket etmişken ![]() ![]() olur" diye ![]() Zenginlik ![]() ![]() teknemde çok fazla altın ![]() ![]() demiş ![]() Bunun üzerine Aşk çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş ![]() "Ne olur Kibir bana yardım et" demiş ![]() Üzgünüm demiş Kibir ![]() ![]() ![]() ![]() yakışmıyorsun demiş ![]() Üzüntü'nünde teknesi yakındaymış ![]() ![]() Üzüntü; "Of ![]() üzüntülüyüm ki yalnız kalmaya ihtiyacım var kusura bakma seni alamam demiş ![]() Mutlulukta aşkın yanından geçmiş ama o kadar mutluymuş ki aşkın sesini duymamış bile ![]() Aşk birden bir ses duymuş ![]() gel seni yanıma alayım ![]() ![]() ![]() Bu diğer duygulardan çok farklı biriymiş ![]() ![]() ![]() tekneye alanın kim olduğunu sormamış bile ![]() Hemen yola çıkıp engin denizlere açılmışlar ![]() Uzun bir zaman sonra bir kara parçasına vardıklarında ![]() ![]() "Bana yardım eden kimdi" demiş ![]() "O Zamandı" diye cevap vermiş akıl ![]() Zaman neden bize yardım etti" diye sormuş şaşırarak Aşk ![]() Akıl gülümsemiş ![]() "Çünkü sadece Zaman ![]() kadar değerli ve ölümsüz olduğunu bilir" demiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|