![]() |
Üç Önemli Ders... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Önemli Ders...> Birinci ve de en onemli ders ![]() > sorularini dagitti ![]() ![]() > kadar soluk almadan geldim ve orada cakildim kaldim ![]() > "Hergun okulu temizleyen hademe kadinin ilk adi nedir? ![]() ![]() > cesit saka olmaliydi ![]() ![]() > Uzun > boylu, siyah sacli bir kadindi ![]() ![]() > nerden > bilecektim ki! ![]() ![]() ![]() > biterken bir ogrenci, son sorunun test sonuclarina dahil olup olmadigini > sordu ![]() ![]() ![]() > karsilacaksiniz ![]() ![]() > ilginiz > ve dikkatinizi hakkeden insanlar bunlar ![]() > ve`Merhaba' demeniz gerekse bile ![]() ![]() ![]() > hademenin adini da ![]() ![]() ![]() > > * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * > > Ikinci onemli ders ![]() ![]() ![]() ![]() > Alama otoyolunun kenarinda duran bir zenci kadin gordum ![]() > bosanirca > yagan yagmura ragmen, bozulan arabasinin disinda duruyor ve dikkati > cekmeye > calisiyordu ![]() ![]() ![]() > yillarda > bir beyazin bir zenciye hem de Alabama'da yardima kalkismasi pek olagan > seylerden degildi ![]() ![]() ![]() > Ayrilirken ille de adresimi istedi Verdim ![]() ![]() > Muazzam bir konsol televizyon indiriyordu adamlar ![]() > armaganda ![]() ![]() ![]() > korkunc > yagmur sadece elbiselerimi degil, ruhumu da sirilsiklam etmisti ![]() > guvenimi yitirmek uzereydim, siz cika geldiniz ![]() > olan > kocamin yataginin bas ucuna zamaninda ulasmayi basardim ![]() > nefesini verdi ![]() > beklemeksizin yardim eden herkesi kutsasin! ![]() ![]() > Nat > King Cole ![]() > > * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * > > Üçüncü onemli ders ![]() ![]() ![]() ![]() > > Bir pastanin uc otuz paraya satildigi gunlerde 10 yasinda bir cocuk > pastaneye girdi ![]() ![]() ![]() > kac > para? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > sordu: "Peki dondurma ne kadar ![]() ![]() > sabirsizlikla ![]() ![]() > Dukkanda yiginla musteri vardi ve kiz hepsine tek basina kosusturuyordu ![]() > Bu > cocukla daha ne kadar vakit gecirebilirdi ki ![]() ![]() > saydi > ve "Bir dondurma alabilir miyim lutfen" dedi ![]() ![]() > tabagin kenarina koydu ve oteki masaya kostu ![]() ![]() > Fisi kasaya odedi ![]() > doldu birden ![]() ![]() > tabaginin yaninda cocugun biraktigi 15 centlik bah?i? duruyordu ![]() ![]() > > * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
![]() |
![]() |
|