![]() |
Korkunç Olayyyyy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkunç OlayyyyyBu olay, Marmara Universitesi Ingiliz Dili ve Edebiyatı Bolumu'nu 1993 yilinda bitiren Dilek isimli bir kizin basindan gecmis ![]() (Boyle anlatiliyor, soyadi yok) Dilek bir gun okuldan cikmis, durakta minibus bekliyomus ![]() ![]() kizin onune bir araba yanasmis ![]() genc,"Yanlis anlamayin n'olur ![]() ![]() Islanmayin, gelin ben sizi uygun bi yere kadar birakayim" demis ![]() basta biraz tereddut etmis ama cocugun iyi niyetine inanmis ve arabaya binmis ![]() ![]() ![]() lutfen izin verin sizi evinize birakayim ![]() iyice hizlandi" demis, Dilek kabul etmis tabii ![]() iyice koyulasmis ![]() Kizin evine gelmisler, bu arada telefon degis tokusu yapmayi da ihmal etmemisler ![]() ![]() O hafta her telefon caldiginda yuregi hop etmis, "Ay benimki mi ariyor?" diye telefona kosmus ![]() ![]() yuzunu kizartip cocugu aramaya karar vermis, "Belki numarami kaybetmistir, n'olucak ki ben arasam" deyip kandirmis kendini ![]() kadin sesi acmis ![]() oglunun trafik kazasinda öldüğünü soylemis ![]() anlamis ki, cocuk onu biraktiktan 5 dakika sonra yapmis kazayi ![]() ![]() sorumlusu" diyerek hemen kendini suclamaya baslamis ![]() icin teyzeden adresi almis, "En azindan bassagligina gideyim bari" diye dusunmus ![]() ![]() geldiginde iyice havaya giren kiz, "Bana oglunuzdan bi hatira verir misiniz? Onu gercekten cok sevmistim" demis ![]() dondugunde elinde cocugun kaza gunu uzerinde olan gomlek varmis ![]() kanlar icindeymis gomlek ![]() niye ona verildigi anlamsizligina ragmen yine de kadini kiramayip almis kanli gomlegi ![]() utulemek olmus ![]() ![]() ben oldurdum, onu ben oldurdum" diye tekrar ediyomus kendi kendine ![]() aglamaktan bitap dustugunde gomlegi yastiginin altina koymus ve yatmis ![]() Sabah uyandiginda kendini daha iyi hissediyomus ![]() kaldirdiginda bir de gormus ki gomlek yine kanlar icinde ![]() ![]() "Herhalde dun o kafayla iyi yikayamadim" diyerek yeniden yikamis gomlegi ![]() sabah da hic bi degisiklik yokmus gomlekte, yine kanlar icindeymis ![]() Bunun uzerine Dilek girdigi ruhsal cokuntunun de etkisiyle bir hocaya gitmeye karar vermis ![]() aciklayamiyormus ![]() Riza hocayi bulup olayi basindan sonuna anlatmis ![]() sonra Dilek' e gomlegi neyle yikadigini sormus ![]() deterjanla yikadigini, ilk basta gomlegin temizlendigini fakat sabah tekrar kanlar icinde oldugunu aglayarak anlatmis ![]() faltasi gibi acilmis ve ellerini Dilegin kafasina dokundurarak sorunun cozumunu soylemis: "A benim salak kizim, hic normal deterjanla kan lekesi çıkar mi? Hem renkli hem de renksiz camasirlarinda ARİEL kullanmalisin!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|