![]() |
Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!"Biz kariyer sahibi iki entelektüel yetişkiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen akşam yayımlanan 60 Dakika programına katılan Jenny Deaves ve 61 yaşındaki babası John, programın ardından ülke gündemine yerleşti ![]() ![]() ![]() John Deaves, Jenny bir yaşındayken ailesini terk etmiş ve kızını 30 yıl görmemiş ![]() ![]() ![]() Çiftin 2001'de doğan ilk bebeği doğuştan kalp rahatsızlığından ötürü ölmüş ![]() ![]() Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen Jenny'nin önceki ilişkisinden iki çocuğu var ![]() ![]() (Radikal)
![]() |
Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu! |
![]() |
![]() |
#2 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!gerçek mi bu yoksa iğrenç ötesi bir şaka mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Gözlerime okuduklarıma inanamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haber için tşkler gülgüzeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!inanamadım okuduğumda babanın bu kadar duyarsız olmasınada şaşırdım insan hiç kızını arayıp sormaz mı ? ve tabii kızında yani allah korusun yaaa paylaşımın için tşkler gülgüzeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Evet arkadaşlar malesef geçek bi olay bu ve buna benzer bi çok olay var kimini duyuyoruz kimini de duymuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yar ve yardımcımız olsun Şeytana uydurtmasın başka da bişey diyemiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Bu yorum beni aşar siteden atlmaktansa susmayı tercih ediyorum ve insan yerine koymuyorum saten haberdekileri
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Vakit ayırdığın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
seyito
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!tühhhhhhhh size kansızlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
djdem
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!ay iğrenç yaaaa geri zekalılar baba kız ldukların bile bile devammı etmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Vakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
su perisi
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Allah ıslah etsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ELO185
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Şu insanoğlunun hali bir garip ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
su perisi
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Bir kere bakın, kızı babaya ne kadar da benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Evet bende dikkat ettim ve iğrendim ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
su perisi
|
![]() Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!Genleri bozukmuş bunların yaaa, |
![]() |
![]() |
|