![]() |
Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!
"Biz kariyer sahibi iki entelektüel yetişkiniz. Herkes gibi normal yaşamlarımız var. Yıllar sonra birbirimizle tanışınca, biyolojik bağımız olduğu halde birbirimize âşık olduk." Sözlerin sahibi 39 yaşında bir Avustralyalı kadın.
http://www.ekolay.net/haber/images/baba-kiz-848_ic.jpg Geçen akşam yayımlanan 60 Dakika programına katılan Jenny Deaves ve 61 yaşındaki babası John, programın ardından ülke gündemine yerleşti. 30 yıllık ayrılıktan sonra, sekiz yıl önce birbirini bulan baba-kız alışılagelmişin dışında bir aşk yaşıyor. Ve şimdi birlikte dokuz aylık kızlarını büyütüyorlar. John Deaves, Jenny bir yaşındayken ailesini terk etmiş ve kızını 30 yıl görmemiş. Jenny babasıyla tekrar karşılaştığında evli ve iki çocuk annesi bir kadınmış. Ancak bir araya geldikten birkaç hafta sonra baba-kız arasında, psikologların 'genetik cinsel çekim' adını verdiği cinsel ilişki başlamış. Çiftin 2001'de doğan ilk bebeği doğuştan kalp rahatsızlığından ötürü ölmüş. John Deaves başta kızıyla olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek, "Duygular bazen mantığın önüne geçiyor, ben sadece kalbimi dinledim" diyor. Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen Jenny'nin önceki ilişkisinden iki çocuğu var. Baba-kızın ilişkisiyle ilgili olarak Avustralya federal polisi araştırma başlattı. (Radikal) |
Cevap : Babayla Öz Kızının Bir Çocukları Oldu!
gerçek mi bu yoksa iğrenç ötesi bir şaka mı........ Allah akıl fikir versin.. işte insanın içinde Allah inancı ve korkusu olmayınca........:31::nono:
|
Gözlerime okuduklarıma inanamıyorum.Halimiz nereye gidiyor,bir bu baba-kız evlenmediği kalmıştı(ki) tebrik ederim onuda yaptılar.Tebiyesizlikler hat safaya ulaşmış bu iki insanda Allah akır fikir ihsam eylesin ne denebilirki başka!...
Haber için tşkler gülgüzeli....... |
inanamadım okuduğumda babanın bu kadar duyarsız olmasınada şaşırdım insan hiç kızını arayıp sormaz mı ? ve tabii kızında yani allah korusun yaaa
paylaşımın için tşkler gülgüzeli..... |
Evet arkadaşlar malesef geçek bi olay bu ve buna benzer bi çok olay var kimini duyuyoruz kimini de duymuyoruz.İlginiz için teşekkürler...
Allah yar ve yardımcımız olsun Şeytana uydurtmasın başka da bişey diyemiyorum. |
Bu yorum beni aşar siteden atlmaktansa susmayı tercih ediyorum ve insan yerine koymuyorum saten haberdekileri
|
Vakit ayırdığın için teşekkürler...
|
tühhhhhhhh size kansızlar
|
ay iğrenç yaaaa geri zekalılar baba kız ldukların bile bile devammı etmişler ..... mide bulandrıcı allah kaplerine iman versin başka bişi diyemiorum:..:Green_Colorz_PDT_37:31:
|
Vakit ayırdığınız için teşekkürler...
|
Allah ıslah etsin....
|
Şu insanoğlunun hali bir garip.kendisini yaradanı bilemeyenler,hayvanlar kadar bile olamıyor,bu haber!işte isbatı.o kadar düşük,o kadar aşağılık bir ilişki ki, olabileceğini düşünmek bile insana rahatsızlık veriyor.:iconuzgun:
|
Bir kere bakın, kızı babaya ne kadar da benziyor. Demekki bozuk karakterli bir baba ki kızıda yüzünün benzediği gibi karakteride babaya benzemiş.... Yuuuhhhhhhhh..
|
Evet bende dikkat ettim ve iğrendim ya
|
Genleri bozukmuş bunların yaaa,
|