Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kurubaklagilleri, pişirerek, sebzeyle, zenginleştirin

Kurubaklagilleri Sebzeyle Pişirerek Zenginleştirin

Eski 04-07-2008   #1
mate
Varsayılan

Kurubaklagilleri Sebzeyle Pişirerek Zenginleştirin



Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır İyi pişirilmedikleri zaman gaz ve şişkinlik yaparlar Bunları pişirmeden önce akşamdan suda bekletin ve bu suyu dökün Kurubaklagiller genellikle etle pişiriliyor Protein kaynağı oldukları için bunların etle tüketilmesine gerek yoktur Kurubaklagiller etsiz pişirildikleri zaman da vücut için gerekli olan proteini karşılarlar Sebze ile pişirildiklerinde ise, hem sebzeyi protein yönünden zenginleştirir, hem de C vitamini, demir ve kalsiyumun vücutta kullanılmasına yardım ederler
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.