Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mandalinalı, supangle, tarifi, tarifleri, tatlı, yapılışı

Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri



Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri





Malzemeler :
1 lt süt
2 yumurta
1 su b tozşeker
2 çorba k kakao
3,5 çorba k un
50 gr çikolata
3 çorba k sıvıyağ
3 mandalina
yarım kakaolu pasta keki

Süslemek için:

1 poşet tozşanti
1 çay b süt
çikolata şekerlemesi
çikolatalı rulo gofret

Hazırlanışı :
Tencerenin içine soğuk sütü alın üzerine yumurta sarılarını ekleyinkakaoyu,tozşekeri,unu da ekleyin karıştırarak ocağın üstünde pişirin Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın 3 çorba k sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın

Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun Üzerine madalina dilimleri ekleyin Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.