![]() |
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
Mandalinalı Supangle Tarifi / Mandalinalı Supangle Yapılışı / Tatlı Tarifleri
Malzemeler : 1 lt. süt 2 yumurta 1 su b. tozşeker 2 çorba k. kakao 3,5 çorba k. un 50 gr çikolata 3 çorba k. sıvıyağ 3 mandalina yarım kakaolu pasta keki Süslemek için: 1 poşet tozşanti 1 çay b. süt çikolata şekerlemesi çikolatalı rulo gofret Hazırlanışı : Tencerenin içine soğuk sütü alın. üzerine yumurta sarılarını ekleyin.kakaoyu,tozşekeri,unu da ekleyin. karıştırarak ocağın üstünde pişirin. Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın. İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın. 3 çorba k. sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın. Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun. Üzerine madalina dilimleri ekleyin. Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin. alıntıdır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.