Hamur malzemelerini yoğurup dinlendirin Hamuru 30 bezeye ayırın Her bir bezeyi nişastayla servis tabağı kadar açın[*]Üzerlerine bolca ceviz serpin Açtığınız hamurun önce üst kısmını işaret parmağınızla ortaya kadar ittirerek toplayın[*]Alt tarafını da aynı şekilde toplayın Daha sonra karşılıklı yan kenarları ortaya toplayarak bir artı şekli (papatya) elde edin[*]Ortaya çıkan papatya şeklinin kenarlarını üstüne kapatın (Dört kenarı üstüne kapatın, cevizler gözükmesin)[*]İşlem bitince elinizi spatula gibi kullanarak tepsiye ters çevirerek dizin Hepsi için aynı işlemi tekrarlayın Bitince tepsinin üzerine eritilmiş 250 gr tereyağını gezdirin 190 C'de üzeri kızarana kadar pişirin[*]Pişince, sıcak tepsinin üzerine soğuk şerbeti gezdirin[/list]
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.