Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çatal, lokması, tarifi, yapılışı

Çatal Lokması Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çatal Lokması Tarifi Yapılışı



Çatal Lokması Tarifi - Çatal Lokması Yapılışı - Çatal Lokması Malzemeleri



Malzemeler:


- 3 su bardağı un

- 1 su bardağı yoğurt

- 2 yumurta

- 2 çay kaşığı kabartma tozu

- 2 su bardağı sıvı yağ

- 6 yemek kaşığı bal


Hazırlanışı:


Derin bir kaba unu döküp ortasını açın Sıvıyağ hariç bütün malzemeyi kaba ekledikten sonra pütürsüz bir hamur haline gelene kadar yoğurun Hamurunuzu silindir şeklinde yuvarlayın 5 cm’lik parçalara bölün Her parçanın 2 ucunu ½ cm kadar kesin Hazırladığınız lokmaları kızgın sıvı yağda kızartıp emici kağıda çıkartın Üzerine bal gezdirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.