Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kızartması, tarifi, yapılışı

Kabak Kızartması Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Kızartması Tarifi Yapılışı



Kabak Kızartması Tarifi - Kabak Kızartması Nasıl Yapılır - Kabak Kızartması Malzemeleri




Malzemeler - 3 Adet Kabak
- 1 Kahve Fincanı Süt
- 3 Çorba Kaşığı Un
- Kararında TuzKızartmak İçin - 1 Su bardağı Sıvı Yağ
Hazırlanışı Kabaklar yıkanıp kazınır, baş ve uç kısımları kesilip üç parçaya ayrılır Bıçak sırtı inceliğinde dilimlenip bir peçete üzerine sıralanır Bir süre suyunu çekmesi için beklenir Birer birer önce süte batırılıp sonra una bulanır Küçük derin bir kapta sıvı yağ kızdırılır Az sayıda unlu kabak hafifçe silkelenip yağa bırakılır Pembe renkte kızartılıp delikli kepçe ile alınır Sarımsaklı yoğurtla servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.