![]() |
Erzurumun Aşotlu Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzurumun Aşotlu Çorbası![]() 1 kase buğday 100 gr kıyma tuz,karabiber 1 kg yoğurt 2 çorba k ![]() 2 yumurta üzeri için: 1 soğan 1 çorba k ![]() aşotu HAZIRLANIŞI: Buğdayı tencereye alıp üzerine su ilave edin ![]() ![]() tekrar tencerenizi ateşe koyup üzerine su ilave edip kaynatın ![]() iyice çırpıp çorba kesilmeden yavaş yavaş ilave edip karıştırın ![]() ve karabiber ile minik köfteler hazırlayın ![]() ![]() da birlikte soteleyebilirsiniz ![]() ![]() koyabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|