![]() |
Sebzeli Konsome Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Konsome Çorbası TarifiSEBZELİ KONSOME Malzemesi: 8 bardak et veya tavuk suyu 2 bardak su 500 gr ![]() 5 yumurta akı tuz 1 orta boy kereviz 2 baş patates 1 havuç 1 bardak iç bezelye Hazırlanışı: Bir kaba yumurta aklarını koyarak 5 dakika telle dövün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEBZELİ KONSOME 8 bardak önceden hazırlanmış sade konsomeye, soyulmuş tavla zarı şeklinde kesilmiş, yumuşayıncaya kadar haşlanmış ve iyice süzülmüş 2 orta baş sarı patates, 1 orta boy kereviz, orta boy havuç, 1 bardak iç bezelye, varsa 5 adet kuşkonmaz uçlarını katarak hazırlanmalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|