![]() |
Mantarlı Et Kavurma Tarifi,Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Et Kavurma Tarifi,YapılışıMantarlı Et Kavurma - Mantarlı Et Kavurma Tarifi - Mantarlı Et Kavurma Yapılışı Malzemeler 300 gram kuşbaşı et 150 gram dilimlenmiş mantar konservesi 1 Türk kahvesi fincanı süt 1 yemek kaşığı wochestershire sos 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet Defne Yaprağı Kekik ![]() Hazırlanışı Etler bir gün önceden süt, wochestershire sos, defne yaprağı, kekik ve 1 kaşık zetinyağından olşan sosta dinlendirilir Kızdırılan zeytinyağının içine etler ve mantarlar birlikte atılıp harlı ateşte kavrulur Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|