![]() |
Mantarlı Et Kavurma Tarifi,Yapılışı
Mantarlı Et Kavurma - Mantarlı Et Kavurma Tarifi - Mantarlı Et Kavurma Yapılışı
Malzemeler 300 gram kuşbaşı et 150 gram dilimlenmiş mantar konservesi 1 Türk kahvesi fincanı süt 1 yemek kaşığı wochestershire sos 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet Defne Yaprağı Kekik http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hazırlanışı Etler bir gün önceden süt, wochestershire sos, defne yaprağı, kekik ve 1 kaşık zetinyağından olşan sosta dinlendirilir Kızdırılan zeytinyağının içine etler ve mantarlar birlikte atılıp harlı ateşte kavrulur Afiyet Olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.