![]() |
Ciğer Kavurması Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer Kavurması Tarifi YapılışıCiğer Kavurması Tarifi Ciğer Kavurması Yapılışı Ciğer Kavurması ![]() CİĞER KAVURMASI Malzemeler: 1 kg dana ciğeri 1 adet büyük soğan(yada 2 orta boy soğan) 4 5 çorba kaşıgı sıvı yağ 1 çorba kaşıgı margarin yada tereyağ 1 çorba kaşığı sirke yarım çay bardağı sıcak su 1-2 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Ciğerin zarı ve sinirleri, temizlenip kesme şeker büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() Tavaya sıvıyağ ve margarin konur ![]() ![]() ![]() Soğan piyazlık doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak su ilave edilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|