![]() |
Gulaş Çorbası (Avusturya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gulaş Çorbası (Avusturya)Gulaş Çorbası (AVUSTURYA) ½ kg Süt Dana kuşbaşı çok ufak doğranmış olacak 75 gr Margarin 250 gr Kuru Sogan (İki Büyük soğan) 1 Çorba Kaşığı Kırmızı biber 2 Ç ![]() ![]() 200 gr Patates 1 Orta boy havuç 2 Litre Etsuyu 2 Ç ![]() ![]() Yarım Ç ![]() ![]() Yarım Ç ![]() ![]() 2 diş dövülmüş Sarmısak 50 gr Un Tuz Karabiber "Avusturya, Macaristan ve merkezi Avrupada sıkça içilen bir çorbadır ![]() Yemeklik doğranmış soğanı ve sarmısağı yagda kavurunuz, soğanlar ölünce bir miktar daha salça ile de kavurmaya devam ediniz ![]() ![]() 2 – 3 kahve fincanı kaynar su koyunuz ![]() ![]() ![]() Diğer yanda Ufak küpler halinde doğranmış patatesler ile gene ufak doğranmış havuçları 2 litre et suyuna ilave ediniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorba servise hazırdır ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|