![]() |
Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet PatateGüveçte Balık Süre: : 65-70 dk ![]() Malzemeler: • 5 adet orta boy Levrek • 2 adet Patates • 1 adet Soğan • 7 adet Defne Yaprağı • 3-4 diş Sarımsak • 1 ![]() • 1 çay bardağı Sıvıyağ • 2 çay kaşığı Karabiber • 2 çay kaşığı Tuz Hazırlaniş:Lüferleri bıçakla kılçıklarına değecek şekilde paralel olarak çizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|