![]() |
Güveçte Balık Süre: : 65-70 Dk. Malzemeler: • 5 Adet Orta Boy Levrek • 2 Adet Patate
Güveçte Balık Süre: : 65-70 dk.
Malzemeler: • 5 adet orta boy Levrek • 2 adet Patates • 1 adet Soğan • 7 adet Defne Yaprağı • 3-4 diş Sarımsak • 1.5 adet Limon • 1 çay bardağı Sıvıyağ • 2 çay kaşığı Karabiber • 2 çay kaşığı Tuz Hazırlaniş:Lüferleri bıçakla kılçıklarına değecek şekilde paralel olarak çizin. Bir kapta sıvı yağı. Çizmiş olduğunuz balıkları bu sosun içinde 1 saat kadar bekletin. Balıklara tat vermesi için güvecin iç kısmına defne yapraklarını dizin. Üzerlerine levrekleri yerleştirin. Aralarına piyazlık doğranmış soğanları. Önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişirip servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.