Baharatlı Balık Tarifi , Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baharatlı Balık Tarifi , YapılışıBaharatlı Balık - Baharatlı Balık Tarifi - Yapılışı Malzemeler 100 Gr Beyaz Ekmek4 Parça Fileto Balık Maydanoz Dereotu Hardal Tuz Karabiber Tarifi Ekmeğin kabuğunu ayırın sonra ister ekmeği buzlukta dondurduktan sonra rendeleyerek yada mikser kullanarak ufalanmış ekmek kabuğu elde edin Maydanoz ve dereotunu yıkayıp ince ince kıyın Ekmeği,maydanozu ve dereotunu karıştırp üzerine tuz ve karabiber ekleyin Balıkları ızgarada pişirdikten sonra balık filetonun üst yüzüne hardal sürüp,ekmekli karışımı hardalın üstüne dökün Yüksek ısılı bir fırında pişirin![]() ![]() Afiyet Olsun |
|
|
|