![]() |
Baharatlı Balık Tarifi , Yapılışı
Baharatlı Balık - Baharatlı Balık Tarifi - Yapılışı
Malzemeler 100 Gr.Beyaz Ekmek 4 Parça Fileto Balık Maydanoz Dereotu Hardal Tuz Karabiber Tarifi Ekmeğin kabuğunu ayırın sonra ister ekmeği buzlukta dondurduktan sonra rendeleyerek yada mikser kullanarak ufalanmış ekmek kabuğu elde edin.Maydanoz ve dereotunu yıkayıp ince ince kıyın.Ekmeği,maydanozu ve dereotunu karıştırp üzerine tuz ve karabiber ekleyin.Balıkları ızgarada pişirdikten sonra balık filetonun üst yüzüne hardal sürüp,ekmekli karışımı hardalın üstüne dökün.Yüksek ısılı bir fırında pişirin. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Afiyet Olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.