Peynir Soslu Balık İzgara Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynir Soslu Balık İzgara Tarifi YapılışıPeynir Soslu Balık Izgara Tarifi - Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır - Peynir Soslu Balık Izgara Malzemeleri Peynir Soslu Balık Izgara Malzemeler * 2 çay kaşığı acısız kırmızı biber * 4 çay kaşığı acılı sos * Peynir sosu için: * Ayçiçek yağı * 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı * 1 kg morina / mersin balığı yada kılıç filetosu * 200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri * 2 çay kaşığı hardal Peynir Soslu Balık Izgara tarifi Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin ![]() Balık filetolarını dikkatlice küçük eşit parçalara ayırın Her iki tarafına da yağ sürün![]() Ekmek kırıntılarına bulayın 15 dakika ızgarada pişirdikten sonra peynir sosu ile birlikte servis yapın![]() Afiye Olsun ![]() ![]()
|
|
|
|