![]() |
Peynir Soslu Balık İzgara Tarifi Yapılışı
Peynir Soslu Balık Izgara Tarifi - Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır - Peynir Soslu Balık Izgara Malzemeleri
Peynir Soslu Balık Izgara Malzemeler * 2 çay kaşığı acısız kırmızı biber * 4 çay kaşığı acılı sos * Peynir sosu için: * Ayçiçek yağı * 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı * 1 kg morina / mersin balığı yada kılıç filetosu * 200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri * 2 çay kaşığı hardal Peynir Soslu Balık Izgara tarifi Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını dikkatlice küçük eşit parçalara ayırın.Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın.15 dakika ızgarada pişirdikten sonra peynir sosu ile birlikte servis yapın. Afiye Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.