![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre FrmartukluSize göre burası yani frmartuklu ne anlam ifade ediyor Duygularınızı yazınız ![]() ![]() ![]() Ben daha sonra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre FrmartukluBana Göre Nedir Frmartuklu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartukluvalla cok guzel bir forum olmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre FrmartukluAncak Calismakla bi yerlere gelebileceginin ornegini gosteren bir site ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartuklubencede herşeye değer frmartuklu bu siteye üye olduğum için mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartukluhe ya bağımlılık bazen kötü oluyor özellikle yemek saatlerini kaçırıyorum yane öğün atlıyorum bu benim için kötü bişi frmartuklu dycek söz bulamıyor üyeler o kadar sıcak,sevecen ve şirinki onlardan kopamıyorum hepinizi çok seviyorum Bütün dertlerimi,sevincimi paylaşabileceğim bir arkadaşlık var hepinize tşk ediyorum bu dostluğu verdiğiniz için frmartukluda şu an süper gidiyor hade hayırlısı inş herşey istediğimiz gibi olur mutlu mesut yaşarız |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartukluinsallah canim insallah hep mutlu mesut yasariz ![]() ![]() onemli degil canim bizde sana tesekkur ederiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre FrmartukluEvet neslihanın dedigi gibi disiplinli bir yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartukluzaten durdugumuz yokki admin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Size Göre Frmartuklu |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Göre Frmartuklune yalan söyliyim benimde D |
![]() |
![]() |