ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Sözlük Ağı (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=515)
-   -   Size Göre Frmartuklu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=421199)

Prof. Dr. Sinsi 08-10-2012 10:32 PM

Size Göre Frmartuklu

Size göre burası yani frmartuklu ne anlam ifade ediyor
Duygularınızı yazınız...
Ben daha sonra...

Size Göre Frmartuklu

Bana Göre Nedir Frmartuklu.Yoktan Var Etmek Allahın lutfudur.Bizde lutuf buyurdu.Burasını yoktan var ettik.İşimize Okulumuza Geç Kaldık.Harçlıklarımızı buraya verdık.İnsanları daha fazla sevdik ve daha fazla hizmet etmek istedik.Ve burada iyileride kötuleride yanımızda olanlarıda bizi satanlarıda gayet iyi tanımıs olduk.

Size Göre Frmartuklu

valla cok guzel bir forum olmus. allah bunu yapanlardan razi olsun..bi yandanda kotu yasal uyarida dedikleri gibi bagimlilik yaratmis canim.. olmaz derslerden kaliyorum .. okula gec kaliyorum ..

Size Göre Frmartuklu

Ancak Calismakla bi yerlere gelebileceginin ornegini gosteren bir site..Su ana kadar da Emege sayginin oldugunu gordugum sitelerden.. Biraz disiplinli gorunse de eglencenin de eksik olmadigi bagimlilik yaratan sanal mekan

Size Göre Frmartuklu

bencede herşeye değer frmartuklu bu siteye üye olduğum için mutluyum .. derslerimden de kalıyorum bazen ama olsun hem site hem dersleri bi arada götürüz dilzarcım merak etme.. ayrıca yasal uyarıda da dediği gibi bağımlılık yaratıyo ))

Size Göre Frmartuklu

he ya bağımlılık bazen kötü oluyor özellikle yemek saatlerini kaçırıyorum yane öğün atlıyorum bu benim için kötü bişi

frmartuklu dycek söz bulamıyor üyeler o kadar sıcak,sevecen ve şirinki onlardan kopamıyorum hepinizi çok seviyorum Bütün dertlerimi,sevincimi paylaşabileceğim bir arkadaşlık var hepinize tşk ediyorum bu dostluğu verdiğiniz için

frmartukluda şu an süper gidiyor hade hayırlısı

inş herşey istediğimiz gibi olur mutlu mesut yaşarız

Prof. Dr. Sinsi 08-10-2012 10:33 PM

Size Göre Frmartuklu

insallah canim insallah hep mutlu mesut yasariz ..

onemli degil canim bizde sana tesekkur ederiz .. merak etme merve ben seni birakmam

Size Göre Frmartuklu

Evet neslihanın dedigi gibi disiplinli bir yer.Evet bunu kabul ediyorum.Disiplin olmasa idi acılısının 4 ayı gecmısken büyük bir gelecek vaadeden ve bizden cok önce kurulmus ve tanıdık siteleri gecen bir foruma sahip olamazdık.Bu tempomuzu sürdürürsek bu seferberlik devam ederse ilk yılımızda cok üst konumlara geleceğimiz kesindir.Dİsiplinde var ama eğlencede var.Hata yapan üyelerimizi tatlıcada uyarıyoruz.Ben prensib geregi ısımde duygularım ve hislerim etkılı olur daha yumusak davranırım diger arkadasım daha kuralcı ve serttir.Böylece birbirimizi tamamlarız.Eger bıze kırılan varsa özür dileriz.Herkes tabiki hata yapabilir bizlerde.İnşallah bir aksilik cıkmazsa hem eğlenecegiz hem büyüyecegiz hemde yenı dostluklar edınmıs olacagız.Durmak Yok YoLa Dewam Dostlarım.

Size Göre Frmartuklu

zaten durdugumuz yokki admin.. valla artik ruyalarima bile giriyor ..

Size Göre Frmartuklu

ne yalan söyliyim benimde D