|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kıbrıs, muğla, okulu, yatağan |
Kıbrıs İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıbrıs İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan MuğlaKıbrıs İlköğretim Okulu Hakkında - Kıbrıs İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıbrıs İlköğretim Okulu Resimleri - Kıbrıs İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kıbrıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN DEMOKRATİK,KATILIMCI, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİ VE TÜM ÇALIŞANLARIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ ,YENİLEMESİ VE DAHA İYİYE ULAŞMASI HEDEFLENMİŞTİR ![]() MİSYON ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLAMAK,ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK,KENDİSİNE,AİLESİNE,ÇE VRESİNE VE YURDUNA SAYGILI BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK ![]() Kıbrıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 252 572 5118 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenimahalle Ahmet Necati Özdemir Cad 48500 Okulun Web Adresi: www kibrisio meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 717851@meb k12 tr Okulun Müdürü: Sabire S BİLGİTEKİNOkulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıbrıs İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|