![]() |
Kıbrıs İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla
Kıbrıs İlköğretim Okulu Hakkında - Kıbrıs İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıbrıs İlköğretim Okulu Resimleri - Kıbrıs İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kıbrıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN DEMOKRATİK,KATILIMCI, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİ VE TÜM ÇALIŞANLARIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ ,YENİLEMESİ VE DAHA İYİYE ULAŞMASI HEDEFLENMİŞTİR. MİSYON ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLAMAK,ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK,KENDİSİNE,AİLESİNE,ÇE VRESİNE VE YURDUNA SAYGILI BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK. Kıbrıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 252 572 5118 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenimahalle Ahmet Necati Özdemir Cad. 48500 Okulun Web Adresi: www.kibrisio.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: 717851@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Sabire S.BİLGİTEKİN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıbrıs İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |